FRITEUSES

Maak heerlijke frietjes met de beste friteuses. Een friteuse wordt gebruikt om voedsel klaar te maken in hete olie, frituren dus. Frituren is een kooktechniek waarbij het voedsel enkele minuten in zeer hete olie (160-190°C) of vet wordt ondergedompeld. Het voordeel van de elektrische frituurpan is het op temperatuur houden van de olie. Het verschil tussen een kleffe, vette hap en een krokant hapje zit in de constantheid van de temperatuur. Vermogen en hygiëne zijn belangrijke factoren bij het kiezen van een friteuse. Wij bieden u friteuses van Fritel aan.

   

FRITEL

De frituurpannen van Fritel zijn uitgerust met een uitneembare kuip. Heel praktisch om de kuip gemakkelijk te onderhouden en te reinigen, rechtstreeks in de gootsteen of in de vaatwasser, of om olie te filteren en bakresten te verwijderen. Met de regelbare thermostaat kunt u de geschikte temperatuur kiezen voor elke type voorbereiding. Door de geïntegreerde koude zone krijgt u gezondere frietjes en blijft de olie langer bruikbaar. Deze frietketels hebben ‘cool touch’ plastic handvaten aan de zijkant voor een veiliger transport en zijn uitgerust met een drievoudige beveiliging tegen oververhitting.
     
     

CONTACT

Wenst u meer informatie over de producten op deze pagina? Contacteer ons via onderstaand formulier.
Wij doen het nodige om u zo snel mogelijk te helpen.
 
*
*
*
Sluiten

Opgelet!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfgedrag te verbeteren.
Bepaalde functionaliteiten zijn afhankelijk van deze cookies.
Indien u meer informatie wilt over onze cookie policy kan dat door deze pagina te raadplegen.