PIZZAIOLO WORKSHOP

 
Een pizza bakken is niet "zomaar" een pizza bakken. De correcte verhouding van de basisingrediënten
is hierbij zeer belangrijk voor een perfecte pizzabodem. Wil je een pizza leren maken op professioneel niveau?
Schrijf je dan zeker in voor deze pizza workshop.

Tijdens deze 5 uur durende workshop leer je alles over:

- de verschillende soorten bloem
- de basisingrediënten (bloem, gist, zout, olijfolie, water) en hun verhouding voor de pizza classica
- het maken, opbollen, laten rijzen/gisten en stretchen van het deeg van de pizza classica
- pizza-topping: tomaat, mozarella, kruiden, enz.
- het bakken van de pizza classica in onze Alfa Dolce Vita gas- of houtgestookte oven

Wat krijg je:

- een kwalitatieve en praktijkgerichte (je gaat zelf aan de slag) workshop in beperkte groep van max. 6 personen
- een uitgeschreven cursus
- we eten samen pizza uiteraard
- gedurende de hele avond wijnen van Vini Licata, bieren van Duvel Moortgat, water, frisdrank, koffie
- de zelfgemaakte pizzabollen (+/- 4 st.) en de pizza's (+/- 3 st.) die je zelf bakt, neem je mee naar huis

Wat meenemen:

- schort en keukenhanddoek
- plastic doos van 40cm x 30cm om je pizzabollen mee naar huis te nemen indien je deze niet zou aankopen

>>> KOSTPRIJS 

- 95 Euro per persoon All In (bij aankoop van een Alfa oven ontvang je een gratis deelname voor 1 persoon)
- voor 29 Euro extra kan je een deegbox (40x30cm) aankopen waarin je je pizzabollen mee naar huis kan nemen.

>>> DATA

- Donderdag 22 februari 2024  - Volzet
- Donderdag 7 maart 2024        -
Volzet
- Donderdag 18 april 2024        -
Volzet
- Donderdag 30 mei 2024          -
Volzet
- Donderdag 13 juni 2024 -
Volzet

Telkens van 18.00u tot +/- 23.00u

Ook organiseren wij graag een workshop voor groepen (tot 8 personen), contacteer ons per e-mail of telefoon voor de mogelijkheden.  

         
         
         

       

Locatie:

Culina Kookshop - Kempische Steenweg 7 - 3500 Hasselt - 011/523283 

Inschrijven:

Per e-mail aan kookshop@culina.be met vermelding van aantal deelnemers, naam, adres, tel en datum workshop

Overschrijven van 95 Euro of 124 Euro (incl. deegbox) op rekening IBAN BE49 0018 3640 1471 met vermelding van Workshop Pizzaiolo + datum. Uw inschrijving is pas definitief na boeking van uw betaling. Bij afwezigheid of annulering wordt het geld niet teruggestort. Uit kwalitatieve overweging is het aantal deelnemers beperkt tot 6 personen. Wanneer een workshop volzet is of wanneer een workshop o.w.v. omstandigheden niet kan doorgaan, wordt u een alternatieve datum voorgesteld of ontvangt u uw inschrijvingsgeld terug.

 

Sluiten

Opgelet!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfgedrag te verbeteren.
Bepaalde functionaliteiten zijn afhankelijk van deze cookies.
Indien u meer informatie wilt over onze cookie policy kan dat door deze pagina te raadplegen.