NIEUWS

Op deze pagina vindt u de laatste nieuwtjes over onze producten.
Nieuwigheden, innovaties, nieuwe trends, veelbelovende plannen... Wij houden u op de hoogte.

Onze huidige nieuwsbrief, boordevol interessante aanbiedingen kan u hier bekijken.
   
   

THE ICONIC FRIDGE VAN KITCHENAID

STIJLICOON ONDER DE KOELKASTEN
KitchenAid, producent van stijlvol vormgegeven keukenapparaten met professionele prestaties, lanceert een nieuwe vrijstaande koelkast op de Europese markt: de Iconic Fridge. Met de Iconic Fridge combineert KitchenAid innovatieve technologie met het iconische design waar het merk bekend om staat.


REVOLUTIONAIR DESIGN
KitchenAid doet zijn erfgoed eer aan door design details van de Iconic Fridge te baseren op de wereldberoemde Artisan keukenmixer, waarmee KitchenAid in 1919 wereldwijd keukens veroverde. Zo zijn de stalen handgreep, de hoge plint en de chroomafwerking van de Iconic Fridge duidelijk geïnspireerd op de Artisan mixer. De Iconic Fridge is een koelkast met een gedurfde persoonlijkheid. De gepolijste, metalen koelkast is verkrijgbaar in drie opvallende kleuren: Keizerrood, Amandelwit en Onyx Zwart. Dankzij de strakke belijning past de koelkast in elke omgeving; van een klassieke keuken tot een industriële loft.

INNOVATIEVE TECHNOLOGIE
De Iconic Fridge heeft een capaciteit van 230 liter en een maximum geluidsniveau van slechts 38 decibel. De ingebouwde technologie en een lcd-touchscreen zorgen voor intuïtief gebruiksgemak. Het ProAir-systeem controleert de temperatuur en luchtvochtigheid, voor een optimale houdbaarheid van voedsel. De antibacteriële filter waarborgt optimale frisheid en hygiëne in de koelkast. De Iconic Fridge is tevens voorzien van een 4* vriesvak.

De Iconic Fridge is een goede aanvulling op de lijn ‘grote keukenapparaten’ van KitchenAid. Deze lijn bevat niet alleen koelkasten, maar ook ovens, inductie- en gaskookplaten, afzuigkappen, vaatwassers etc. Bij alle apparaten van KitchenAid wordt een uniek, herkenbaar design gecombineerd met professionele prestaties.

     
 

QUOOKER FLEX MET FLEXIBELE UITTREKSLANG

Quooker maakt het iedereen graag zo makkelijk mogelijk in de keuken. Daarom hebben ze opnieuw een functie toegevoegd aan hun kokendwaterkraan: een flexibele uittrekslang voor warm en koud water, voor extra bereik.
De Quooker FLEX is de eerste kraan ter wereld die dit allemaal kan, de gedroomde tool voor wie de keuken graag netjes houdt. Het afspoelen van een grote snijplank, het schoonspoelen van de spoelbak, het gebeurt letterlijk in een handomdraai. De Quooker FLEX biedt alle vertrouwde voordelen van Quooker. Bovendien is hij 100% veilig in gebruik dankzij de kokendwater-stop die voorkomt dat je met een uitgetrokken douchekop kokend water kan nemen.
De FLEX is uitgevoerd in het frisse design waar Quooker bekend om staat: een ronde uitloop in twee finishes, chroom en roestvrij staal.
     
                   

V-Zug introduceert de verzinkbare handgreep

Bij een selectie bakovens en combi-stoomovens biedt V-ZUG een nieuwe esthetische verfijning: de handgreep is verdwenen. Nu ja, niet helemaal: de greep is ingeschoven wanneer het apparaat uitgeschakeld is en schuift bij het inschakelen automatisch in positie. Als het apparaat wordt uitgeschakeld, verdwijnt hij net zo elegant weer in de voorzijde van het apparaat – zo combineert u een sober greeploos design met een optimaal gebruiksgemak.

Nu reeds beschikbaar!

     
    

Het nieuwe Party-programma van de V-ZUG Adora SL

Dit nieuwe programma wast sneller dan ooit tevoren. Slechts 11 minuten heeft het programma bij volledige belading nodig om licht vuile vaat te reinigen. Dat is zelfs sneller dan het bestaande sprint-programma, een wereldprimeur van V-ZUG. Wanneer het na het feestje weer rustiger wordt, is het de beurt aan het nieuwe Silent-programma van de Adora SL. Met slechts 37 decibel, een zacht gefluister, is dit programma het stilste van V-ZUG dat normaal vuile vaat onberispelijk schoon maakt. Perfect voor iedereen die aan het goedkopere nachttarief zijn vaat wil doen en ‘s avonds van de rust wil genieten.

Beschikbaar vanaf juni 2017.

     
  

V-ZUG kookplaten met OptiGlass:
mooi design en bijzonder robuust

De kookvelden van V-ZUG onderscheiden zich door de modernste technologie, mooie designs en flexibele inbouwvarianten. Met OptiGlass brengt V-ZUG een nieuwigheid op de markt, waardoor het kookveld er steeds nagenoeg gloednieuw blijft uitzien. Glaskeramische kookvelden met OptiGlass beschikken over een extra, zeer harde coating die het kookveld bijzonder robuust maakt. Dankzij het spiegelglasdesign passen de toestellen van deze lijn perfect bij de andere keukentoestellen van V-ZUG.

Beschikbaar vanaf juni 2017.

     


CONTACT

Wenst u meer informatie over de producten op deze pagina? Contacteer ons via onderstaand formulier.
Wij doen het nodige om u zo snel mogelijk te helpen.
 
*
*
*